Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Triwa

1 til 12 af 19

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

1 til 12 af 19

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Lidt om Triwa

Triwa (TRansforming the Industry of WAtches), er et svensk mærke med hovedkontor og butik i Malmö. Alle urene bliver designet i Sverige med passion og kreativitet, i samarbejde med blandt andet danske Rasmus Storm fra København. Se uret Sort of Black, som danske Rasmus Storm har samarbejdet med Triwa om at designe.

Filosofien bag brandet er at designe ure til både kvinder og mænd, på en anderledes og transformerende måde, med fine detaljer. Triwa tør at skille sig af fra mængden, ved at kombinere farver og materialer, man ikke ser anvendt hos mange andre mærker. Urene er designet til at reflektere personlig stil og individualitet, på en anderledes og kreativ måde.

En tredjedel af urene er monteret med en organisk læderrem, fremstillet af svenske Tärnsjö Garveri. De fremstiller læderremmene ud fra Triwas designs og specifikationer, og benytter skind fra svenske kvæg. Du kan selvfølgelig skifte urenes remme efter behov, med henblik på at tilpasse det din egen stil, eller hvis remmen er slidt.

Alle urene drives af japansk Miyota kvarts urværk, som er pålidelig og driftssikker. Nogle af urene har indbygget kronograf, mens andre er uden. Det vil fremgå af hvert ur, hvorvidt det er med kronograf eller ej. Derudover er Triwa urene vandresistente og man kan derfor dykke og svømme med dem. Watchmen.dk har testet bl.a. Triwa Walter Hvalen, som kan holde et tryk på 10 ATM, på 30 meters dybde i saltvand. Dog anbefales det ikke at udsætte urene for vand, da det slider hurtigere på remmene.

Watchmen.dk er officiel forhandler af Triwa, og har håndplukket et udvalg af ure til mænd, som vi mener passer godt til vores brand og identitet. Vi har bl.a urene Stirling Lansen Chrono og Sort of Black. Urene bliver leveret i en flot dekorativ æske, med manual og certifikat.