Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Sigrid Storråde - Sand IVER Denmark

Lagerstatus: På lager

1.749,00 kr
ELLER

Om IVER Denmark Sigrid Storråde - Sand

  • Dameure
  • 3 ATM
  • Ø 32 mm i diameter
  • 6 mm i tykkelse

Detaljer

Dameuret er opkaldt efter Danmarks tredje dronning, Sigrid Storråde, der regerede sammen med Danmarks største vikinge-konge, Svend Tveskæg. Uret er lavet til at passe de mere smalle håndled, og med sine 32 mm. er det et stilsikkert valg som kvindeur. 

Designer bærer tydeligt præg af den danske minimalistiske design tradition. Her er skiven skrabet fri for al overflødig støj og der er kun efterladt 12 små prikker, der er hævet en smule over skiven, for at give dybe og kontrast i uret. De lange sorte visere er som på alle vores modeller lavet med en lille hale og har blødt afrundede spidser. De er i sort for at stå i kontrast til den knækket hvide baggrund. Urkassen er i sandblæst Rosa Guld rustfrit stål. 
Den sandfarvede vegetabilsk behandlede læderrem står godt til de lyse farver og giver uret et klassisk udtryk. Remmen er for at matche det minimalistiske design af uret speciallavet uden syninger. Det ægte læder er vegetabilsk behandlet for at give det en blød og lækker tekstur og patinerer flot ved brug. 

 

Yderligere information

Mærke IVER Denmark
Køn Dameure
Diameter Ø 32 mm
Tykkelse 6 mm
Urkasse Rustfri stål
Bagkasse Rustfri stål
ATM 3
Gangreserve Batteridrevet
Urværk Swiss Ronda
Rem type Standard
Rem bredde Nej
Sekundviser Ingen
Ekstra funktioner Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Sigrid Storråde - Sand

Flere visninger