Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Om Watchmen.dk

 

Watchmen.dk blev stiftet tilbage i slutningen af 2012 af Emil Andreas Nielsen, som første gang gik online den 18. februar 2013. I dag drives Watchmen.dk under selskabet CoverMe ApS, som ejes og drives af Caroline og Oliver Rønberg Pedersen. I dag har Watchmen.dk haft over 5.000 kunder siden 2013, og fortsætter med at sætte præg på markedet.

 

Vi søger at sætte os i spidsen af den danske online urbranche, ved konstant at udfordre status quo. Hos Watchmen.dk finder du ikke de samme mærker som alle andre forhandlere har, men derimod nye trends og up and coming mærker. Ved at gå alternative veje end vores konkurrenter, bevirker det at vi kan sætte vores priser lavere end vores konkurrenter. 

Vi bestræber os på at yde en hurtig og fyldestgørende kundeservice, ud over det sædvanlige. Vi mener det bør være nemt, bekvemt og hurtigt at komme i kontakt med en repræsentativ, da vores kunder er vores drivkraft. Dette betyder du hurtigt kan komme i kontakt med os, om det så er telefon, mail eller Facebook.

 

For at forbedrer os selv konstant, lytter vi til vores kunder. Derfor sætter vi også pris på alt den ris og ros, som du måtte have. Du kan kontakte os direkte på  kundeservice@watchmen.dk

 

MISSION

Vores mission er konstant at udvikle gode kunderelationer igennem dialog og sociale medier. Vi skal udbyde attraktive herreure til de bedste priser, og konstant udvide vores sortiment af herreure.

MÅL

Vores mål er at blive Danmark største forhandler af billige herreure online, hvor kvalitet og design er i højsæde. Med hurtig levering og hurtig service, levere et produkt der sætter standarderne højere i katagorien: billige herreure. Målet er også at være de bedste til kundeservice, og altid finde en favorabel løsning for kunden, således denne altid vil føle sig godt behandlet.

 

 Watchmen.dk