Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Komono

Komono

1 til 12 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

1 til 12 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

KOMONO urene

KOMONO er et forholdsvis nyt brand som blev etableret en gang i 2009 af to Belgiske venner, som ønskede at skabe nogle fine og nytænkende ure, som ikke skulle koste en formue at eje. Urene fra KOMONO kendetegnes ved deres unikke og simple designs, som man ikke ser hos mange andre ur brands. De fleste af urene er monteret med en rustik læderrem, som på sin unikke måde matcher urskiven. Remmen har typisk en meget fremtræden farve, hvor de mest populære er de rødlige/brunlige cognac farvede remme fra blandt andet Magnus Black Cognac og Winston Cognac.

Alle KOMONO urene er drevet af et quartz urværk med tilhørende batteri fremstillet af Miyota, der typisk går i et år, før det skal skiftes. Ingen af urene har datovisning eller kronograf, hvilket gør mekanikken meget enkel og lige til. Tiden indstilles på kronen som sidder i højre side.

De mest populære ure er fra Winston og Magnus serien. Winston serien måler alle 41 mm på urkassen, hvilket gør det til ure de fleste kan bære. Magnus urene er derimod 46 mm, hvilket betyder at de personer med et relativt smalt håndled, vil opleve at uret fremtræder meget markant. Derfor anbefaler vi at gå efter et Winston ur, hvis dit håndled er smalt.

Alle KOMONO ure bliver leveret i en flot æske der matcher urets design. Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret, samt 28 dages returfrist.

Urene er prismæssigt billige, og du kan eventuelt se hele vores udvalg af billige ure til mænd her.