Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Klarf ure

Klarf ure

1 til 12 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

1 til 12 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Hos KLARF stræbes efter perfektion. KLARF er fuldt dedikeret til den klassisk og minimalistisk stil, som er til stede i alle dele af deres arbejde. Deres hensigt er at skabe ure med et klassisk design, der vil se godt ud i de kommende generationer. De er detaljerorienterede og tror, at luksus ikke behøver koste en formue - og dermed at ”less is more”. Hos KLARF værdsætter de også kvalitet lige så meget som design. Deres ure er lavet af højeste kvalitet i rustfrit stål (rustfrit stål 316L), der kører på holdbare japanske bevægelser og har bløde håndlavede italienske læderremme eller luksuriøse rustfrit stålarmbånd. Alle deres remme er udskiftelige, og ved hjælp af en innovativ pin-mekanisme, tager det ikke lang tid at skifter rem, så uret passer til resten af outfittet. Derudover er alle deres ure og smykker nikkelfrie.

KLARF er en fusion af skandinavisk minimalisme og klassisk britisk æstetik. Deres ure moderniserer den klassisk stil og designet tager inspiration fra de svenske og britiske rødder. Mode og design, forskellige subkulturer og naturlig fusion af moderne og traditionelle elementer er til stede i alt, hvad de gør. KLARF befinder sig der, hvor det klassiske møder moderne og hvor minimalisme hersker. Hver eneste del af deres forretning er lavet med enkelhed i tankerne. Ved at skære det unødvendige fra, kan de fokusere på deres kerneværdi: høj kvalitet til en rimelig pris. De kalder det ”smart luksus”.

De tror på, at der findes en perfekt gave til alle mindeværdige øjeblikke, om gaven er en hyldest til dig selv, eller til en du holder af. Efterhånden som tiden går, bærer deres produkter minder og definerer, hvem vi er. Lav din egen historie og blive en del af den privilegerede kreds af KLARF ur-ejere.

KLARF har 2 kollektioner: CLASSIC og PETITE. Begge kollektioner findes med både læder og mesh remme, dog har de forskellige størrelser urskiver. Urskiverne i kollektionen CLASSIC har en diameter på 38mm, men urskiverne i kollektionen PETITE har en diameter på 33 mm.