Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Herreure

Herreure

1 til 12 af 124

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

1 til 12 af 124

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Herreure

Gå på opdagelse i vores udvalg af herreure, med læder- og stålrem samt kvarts- og mekaniske urværker. Vi er sikre på, der er et herreur til enhver smag. Vi bestræber os på at have de flotteste mærker, så du kan finde dit ur. Derfor er vores udvalg et af Danmarks største, så vi er sikre på at du kan finde lige præcis det ur, som passer til dig. På nuværende tidspunkt består vores sortiment af flere end 100 modeller fra blandt andet mærker som EYKI, MEGIR, KOMONO og JIUSKO. Når du køber ure hos Watchmen.dk, er du altid sikret en pålidelig kundeservice, der altid søger for at finde en løsning til din fordel. Vi tilbyder blandt andet 28 dages retur samt 2 års reklamationsret på alle vores herreure. Du kan altid komme i kontant med vores kundeservice på 30 100 300.

Ure til en hver mands smag

Et armbåndsur er en mands vigtigste smykke, og vi har derfor udvalgt en lang række lækre kvalitets ure og mærker, så vi sikrer, at der er et ur til lige præcis din personlighed. Det kan være et ur, som passer perfekt til stilen, du har, og afspejler lige præcis den person, du er. Eller du kan gå i den modsatte retning og vælge et ur, som er ude af din komfort-zone, men derimod tiltrækker mere opmærksomhed ved at være et statement piece.

Mekanisk eller quarts? 

Du kan også gå efter et bestemt urværk. Vi har både mekaniske ure og quarts ure (batteridreven). Et mekanisk ur adskiller sig fra de traditionelle ure ved dets drevne motor, hvor energien er lageret i en fjeder i stedet for i et batteri. Når man modtager et mekanisk ur, skal herreuret trækkes op ved at dreje på knappen, som befinder sig på siden af uret. Dette skal kun gøres når herreuret skal sættes igang, når først uret er igang. Hermed vil energiserveren i uret kunne drive sig selv, såfremt du bærer uret dagligt. De batteridrevne quartz herreure holder tiden ved hjælp af en oscillerende quartz krystal, der er placeret i urværket. I modsætning til de mekaniske herreure, kan quartz urene gå i typisk 1 år, før batteriet skal skiftes. Man kan få en urmager til at skifte batteriet i uret.

Remme

En anden måde at du kan finde dit nye ur på, er ved at vælge ud fra designet af remmene. Til det klassiske udseende med en behagelig komfort har vi et stort udvalg af læderremme, som alle er i meget høj kvalitet. Hvis du søger et maskulint og samtidig klassiske look, så er et herreure med stålrem den perfekte løsning for dig. Hvis du til gengæld søger et anderledes look som stadig er komfortabelt, har vi stribede remme fremstillet i nylon. Holdtidsmæssigt, er der ikke noget, der holder længere end en stålrem og du er derfor sikret et pålideligt værktøj mange år frem. Læderremmene vil naturligvis blive slidt i højere grad i forhold til remmene i stål dog alt afhængig af anvendelse. Du kan selvfølgelig altid skifte din rem, når du har behov for det eller vil skifte designe, så du får lige præcis det udseende, du vil have. Det er det gode ved ure. Det er muligt at designe og lave uret som du vil. Så hvis der ikke er nogle af vores mærker der falder i din smag, så kan du altid udskifte remmene og få et helt nyt desgigne og få dit helt eget orginale ur.    

Lige meget om du går efter en bestemt stil, urværket, designet eller noget helt fjerde, er det vigtigste for os, at du kan købe det helt rigtige ur, som vil blive en stor del af din hverdag og bringe en masse glæde i fremtiden.   

En oversigt over vores mærker kan ses nedenfor.       

EYKI

Disse herreure er blandt vores bestsellere med over halvfjerds forskellige modeller i forskellige prisklasser og design. EYKI er billige ure i høj kvalitet med både stål- og læderrem, samt kvart og mekaniske urværker. EYKI designer ure til enhver smag, om du er til klassiske eller farverige ure. Alle ure er i forskellige designs. Herreure fra EYKI er altid af høj kvalitet, men til de billigste priser i Danmark. Urene bliver leveret i en matchende æske, som er perfekt til gave.

MEGIR

Det kendte mærke MEGIR laver smarte ure i super kvalitet med et unikt design til billige priser. Vi har et varieret udvalg af lækre herreure fra MEGIR Watches i høj kvalitet, hvor der er fokus på udtrykket ”less-is-more”. Det moderne design afspejles i vores modeller, hvor du har mulighed for at lege med udtrykket af dit ur med forskellige klassiske læder remme eller de smarte stribede NATO remme. Alle MEGIR urene er drevet af et quartz urværk og har et såkaldt kronometer, der fungerer som et stopur. 

Uret bliver leveret i deres originale gaveæske, hvilket gør uret til en perfekt gave – enden til dig selv eller en bekendt.  

Komono

Komono er et belgisk mærke med et prisleje i den billige ende op til 649kr. På trods af den relativt billige pris, er kvaliteten helt i top og fremstillet i gode og slidstærke materialer. Urene fra Komono er monteret med enten en læder- eller nylonrem alt afhængig af hvilken model, det drejer sig om. Urene er i mange forskellige designs, og vi har udvalgt de flotteste ure til mænd. 

Ved køb af et herreur hos Watchmen.dk, er du altid sikret 28 dages returret samt 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du trygt kan handle hos os. Er du i tvivl eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte kundeservice på mail, Facebook eller telefon.

Juisko

Juisko ure er til moderigtige mænd, som vil have kvalitet for pengene. De er kendt for at laver moderne ure i høj kvalitet og i et flot design i udelukkende gode materialer. De anvender bl.a. japanske Miyota urværker, læderemme af ægte skind og brudsikkert safirglas. Hos os finder du et Juisko ur til en hver smag, da de fremstilles med både læder, gummi og stålremme.   

Triwa

Triwa (TRansforming the Industry of WAtches), er et svensk mærke. Alle herreurene fra Triwa er designet i Sverige. Danske Rasmus Storm har bl.a designet modellen Sort of Black, som er et af de mest populære herreure til mænd. Triwas filosofi er at designe ure til mænd og kvinder i et moderne design, som indeholder skandinaviske detaljer, i modsætning til de mere traditionelle symboler og clicher. De er derfor ikke bange for at skille sig ud fra mængden, ved for eksempel at kombinere materialer og farver, som man normalt ikke ser sammen hos andre urmærker. Triwas ure er designet for at reflektere individualitet og personlig stil på en kreativ og anderledes måde. Derfor laver Triwa nogle af de lækreste herreure. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål, eller så er vi altid hjælpsomme med at finde et herreur som passer lige præcis til din stil, til den bedste pris i Danmark.