Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Eyki

Eyki

1 til 12 af 78

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

1 til 12 af 78

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Lidt om EYKI urene

EYKI er en række økonomiske ure med flotte og unikke designs, som både findes med stål- og læderrem. Urene har de sidste par år fået stor succes hos danskerne, grundet den høje kvalitet til en meget lav pris. Ydermere findes urene i mange forskellige designs, hvilket betyder der er noget for enhver smag.

De fleste EYKI ure er såkaldt multifunktions ure, hvilket betyder de har flere funktioner end blot at vise tiden. Disse typer ure har typisk tre subdials, som f.eks. kan vise en ekstra tidszone, vise dato samt dage. Alt dette indstilles på de trykknapper som sidder ved siden af kronen. Se f.eks. EYKI Grace Bronze, som er et multifunktions ur.

Watchmen.dk er Danmarks førende forhandler af EYKI urene, og vi har et tæt samarbejde med producenten hvilket betyder du får den bedste service. Vi yder 2 års reklamationsret, hvilket betyder alle fejl vil blive dækket i perioden såfremt det ikke er skyld i uagtsomt brug.

Urene findes med et batteridrevet quartz urværk, samt mekaniske urværker som automatisk trækkes op. De batteridrevne herreure går i op til 2 år før batteriet skal skiftes, mens de mekaniske ure altid vil gå, såfremt de jævnligt bliver trukket op, eller båret dagligt.

Hvis du kan lide disse ure, kan vi også anbefale MEGIR der prismæssigt ligger på cirka 599 kr. og stilmæssigt ligger op af en række modeller fra EYKI.