Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Daniel Wellington

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Kort om Daniel Wellington

Daniel Wellington har på kort tid skabt sig et stort navn inden for modebranchen, med deres minimalistiske designs, tynde (6 mm) urkasser og flotte remme der let kan skiftes. De har formået på kort tid at skabe sig en ekstrem succes i Europa, og forhandles nu i størstedelen af verdenen. Daniel Wellington urene er den perfekte gave til manden eller kvinden, da de fleste kan kombinere sådan et ur til deres nuværende outfit.

Praktisk Information

Urene findes med både læder- og Nato remme, hvor du efter behov kan købe ekstra remme i vores urremme kategori. Urene i sortimentet er alle designet til mænd, med en diameter på 40 mm, og en tykkelse på 6 mm – men kvinder kan selvfølgelig sagtens bære dem. Der følger altid en dekorativ æske med alle ure, perfekt til opbevaring eller gave. Æskerne er af meget høj kvalitet fremstillet i gode materialer og betrukket med læder som matcher urene.

Historien bag Daniel Wellington

Filip Tysander mødte på sin rejse rundt i verdenen, manden Daniel Wellington, der inspirerede ham til at stifte selskabet og begynde at designe og producere ure. Daniel Wellington elskede at bære sine ure med gamle Nato remme, hvilket senere betød at denne ide blev inkorporeret i urenes designs. Det var vigtigt for Filip Tysander, at urene var simple og minimalistiske, således de kunne bæres med læder- samt Nato remme, med forskellige mønstre og designs. I dag er Daniel Wellington kendte over det meste af verdenen, for deres minimalistiske design, der er perfekte til stort set alle anledninger.