Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Herreure

Herreure

Stort udvalg af ure til mænd Gå til herreure

Over 3000 kunder kan ikke tage fejl - Set i

Kontakt os: kundeservice@watchmen.dk

1 til 10 af 31

pr. side

Tabel  Liste 

 1. EYKI Grace Hvid

  Grace Hvid

  -20%

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 399,00 kr

  Stilrent herreur med et business look, perfekt til finere anledninger kombineret med en hvid eller sort skjorte. Vis detaljer
 2. EYKI Grace Bronze

  Grace Sort

  -20%

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 399,00 kr

  Herreur fra EYKI med sort læderrem og quartz urværk med multifunktion, perfekt til fine anledninger. Vis detaljer
 3. Triwa Gold Lansen med flettet læderrem

  Gold Lansen (flet)

  -20%

  Pris: 1.399,00 kr

  Special Price 1.119,00 kr

  Stilrent herreur fra TRIWA med læderrem Vis detaljer
 4. TRIWA Dawn Lansen

  Dawn Lansen

  -15%

  Pris: 1.299,00 kr

  Special Price 1.104,15 kr

  Stilrent og diskret herreur fra TRIWA med læderrem. Vis detaljer
 5. Jiusko Pro

  Pro

  1.599,00 kr

  Et herreur med sports-look, monteret med en unik stålrem hvor midten er lakeret sort. Drevet af japansk urværk. Vis detaljer
 6. Megir Rosa Guld N02

  Sailor Rosa Guld N02

  -20%

  Pris: 399,00 kr

  Special Price 319,00 kr

  Stilrent herreur med farverig Nato rem og quartz urværk med kronometer

  Vis detaljer
 7. Megir Rosa Guld N03

  Sailor Rosa Guld N03

  -20%

  Pris: 399,00 kr

  Special Price 319,00 kr

  Et flot herreur fra MEGIR med funktionsdygtige subdials Vis detaljer
 8. EYKI Roma Brun Sølv

  Roma Brun Stål

  -43%

  Pris: 349,00 kr

  Special Price 199,00 kr

  Flot og diskret herreur fra EYKI Vis detaljer
 9. EYKI Roma Brun Guld Forsidebillede

  Roma Brun Guld

  -43%

  Pris: 349,00 kr

  Special Price 199,00 kr

  Stilrent og billigt ur fra EYKI med brun læderrem Vis detaljer
 10. EYKI Skeleton Gold

  Skeleton Gold

  -50%

  Pris: 1.499,00 kr

  Special Price 748,00 kr

1 til 10 af 31

pr. side

Tabel  Liste 

 

 

VELKOMMEN, OG TAK FORDI DU BESØGER WATCHMEN.DK

Watchmen.dk er en dansk online forhandler af billige herreure i høj kvalitet. Watchmen blev stiftet i slutningen af 2012 med budskabet om, at det ikke er nødvendigt at betale en formue for et godt ur. Vi bestræber os på at sælge herreure ud fra filosofien ”value for money”. Med andre ord får du rigtig meget ur for pengene. Et herreur er mandens smykke, og en måde at udtrykke sin personlige stil på. Derfor bruger vi meget energi på at udforske de nyeste tendenser i branchen for ure til mænd, med henblik på at udbyde før ukendte, anderledes og unikke ure.

Som sagt fokuserer vi på "Valure for money". Derfor forsøger vi altid at finde billige ure til mænd, som er i en kvalitet, vi kan stå inde for. Vi har et stort udvalg af ure i forskellige prisklasser og mærker. Vi kan derfor både tilbyde billige ure og dem, der er lidt dyrere, men alligevel har alle personer, om man er på SU eller ej, mulighed for at finde billige ure, der lige præcis passer den prisklasse, du søger.  

Når du skal købe et nyt herreur, er det vigtigt at vurdere, om du vil have et mekanisk eller Quartz (batteridrevet) ur. De batteridrevne ure skal have skiftet batteri cirka en gang om året, afhængig af den specifikke model. De mekaniske ure drives af kinetisk energi, og du kommer derfor til at opleve, at de en gang imellem skal trækkes op manuelt.

Lige nu finder du cirka 100 forskellige ure fra forskellige mærker som eksempelvis MEGIR & EYKI, herreure som kvalitets og prismæssigt er skruet rigtig godt sammen. Altså, du får et godt, men billigt ur. Derudover forhandler vi de populære Belgiske KOMONO ure, der prismæssigt ligger på niveau med EYKI & MEGIR.

Vi bestræber os for så vidt muligt på at forhandle ure, der falder i alles smag, da hver mand har sin egen personlige stil og individuelle præferencer. Om du så skal bruge et hverdagsur, perfekt til skole eller arbejde, eller et mere formelt ur til specielle anledninger – så har vi det her. Ydermere finder du ure med henholdsvis læder-, stål- og NATO rem, der hver især har deres egen karakteristik. Vi har alle slags herreure.

Er du mod forventning ikke tilfreds med dit ur, så er du, uanset årsag, altid velkommen til at tage en snak med os. Vi tilbyder dig 28 dages returret, hvis du ønsker at returnere dit ur. Vi bestræber os til enhver tid på at yde den bedste service for netop dig. Vi giver dig derfor mulighed for at komme i kontakt med os på telefon, mail og på Facebook.

Har du yderligere forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber at du nyder dit besøg på Watchmen.dk og kan finde lige netop det ur, der passer lige din stil.