Kundeservice 71 99 56 97 Man til tor 7 - 14 og fre 7 - 12

Herreure

Herreure

Stort udvalg af ure til mænd Gå til herreure

Over 3000 kunder kan ikke tage fejl - Set i

Kontakt os: kundeservice@watchmen.dk

1 til 12 af 27

pr. side

Tabel  Liste 

1 til 12 af 27

pr. side

Tabel  Liste 

 

 

VELKOMMEN, OG TAK FORDI DU BESØGER WATCHMEN.DK

Watchmen.dk er en dansk online forhandler af billige herreure i høj kvalitet. Watchmen blev stiftet i slutningen af 2012 med budskabet om, at det ikke er nødvendigt at betale en formue for et godt ur. Vi bestræber os på at sælge herreure ud fra filosofien ”value for money”. Med andre ord får du rigtig meget ur for pengene. Et herreur er mandens smykke, og en måde at udtrykke sin personlige stil på. Derfor bruger vi meget energi på at udforske de nyeste tendenser i branchen for ure til mænd, med henblik på at udbyde før ukendte, anderledes og unikke ure.

Som sagt fokuserer vi på "Valure for money". Derfor forsøger vi altid at finde billige ure til mænd, som er i en kvalitet, vi kan stå inde for. Vi har et stort udvalg af ure i forskellige prisklasser og mærker. Vi kan derfor både tilbyde billige ure og dem, der er lidt dyrere, men alligevel har alle personer, om man er på SU eller ej, mulighed for at finde billige ure, der lige præcis passer den prisklasse, du søger.  Vi har derfor ure til mænd i alle prisklasser.

Når du skal købe et nyt herreur, er det vigtigt at vurdere, om du vil have et mekanisk eller Quartz (batteridrevet) ur. De batteridrevne ure skal have skiftet batteri cirka en gang om året, afhængig af den specifikke model. De mekaniske ure drives af kinetisk energi, og du kommer derfor til at opleve, at de en gang imellem skal trækkes op manuelt.

Lige nu finder du cirka 100 forskellige ure fra forskellige mærker som eksempelvis MEGIR & EYKI, herreure som kvalitets og prismæssigt er skruet rigtig godt sammen. Altså, du får et godt, men billigt ur. Derudover forhandler vi de populære Belgiske KOMONO ure, der prismæssigt ligger på niveau med EYKI & MEGIR.

Vi bestræber os for så vidt muligt på at forhandle ure, der falder i alles smag, da hver mand har sin egen personlige stil og individuelle præferencer. Vi bestræber efter at have mange forskellige ure til mænd, så alle mænd kan finde et herreur der passer perfekti til deres stil.  Om du så skal bruge et hverdagsur, perfekt til skole eller arbejde, eller et mere formelt ur til specielle anledninger – så har vi det her. Ydermere finder du ure med henholdsvis læder-, stål- og NATO rem, der hver især har deres egen karakteristik. Vi har alle slags herreure

Som noget nyt, har vi udvidet vores sortimangt fra billige ure til mænd til nu også at have billige ure til kvinder. Hos Watchmen.dk forsøger vi altid at finde billige ure. Vi ser dog en ny tendes til at kvinder begynde at gå med ure, og begynder at bruge dem som suppliment til deres smykker. Derfor har vi nu også billige ure i god kvalitet til kvinder. Så bare fordi det er forholdvis billige ure, så er det ikke ure i dårlig kvalitet. Hvis du har spørgsmål til vores kvindeure så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vi kan vejlede dig.

Er du mod forventning ikke tilfreds med dit ur, så er du, uanset årsag, altid velkommen til at tage en snak med os. Vi tilbyder dig 28 dages returret, hvis du ønsker at returnere dit ur. Vi bestræber os til enhver tid på at yde den bedste service for netop dig. Vi giver dig derfor mulighed for at komme i kontakt med os på telefon, mail og på Facebook.

Har du yderligere forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber at du nyder dit besøg på Watchmen.dk og kan finde lige netop det ur, der passer lige din stil.